OTKUP SVIH MODELA MOBILNIH TELEFONA U BEOGRADU
Mobilni telefon Samsung S6 i S6 Edge

Mobilni telefon Samsung S6 i S6 Edge

Galaxy S6 Edge nam donosi po prvi put ekran i prednje staklo koji su zakrivljeni na oba boka. Ovaj, takozvani “Dual-Curve” dizajn dodaje funkcionalnost. Zanimljiva informacija koju vredi spomenuti je da je za potrebe zakrviljenja Gorilla Glass 4 stakla potrebno zagrevanje na čitavih 800 stepeni Celzijusove skale.

Nova filozofija u Samsungu, prema rečima kompanije, stavlja funkcionalnost u prvi plan pa su oba nova telefona dizajnirana tako da savršeno leže u ruci i da ne postoji opasnost da će iskliznuti. Dizajn kućišta je primetno ispupčen objektiv kamere za koji ostaje da vidimo kako će biti prihvaćen od strane korisnika. Razlog je jasan, a to su fizička ograničenja tehnologije.

Samsung je kod oba modela implementirao ekran visoke rezolucije. Na dijagonali od 5.1 inča, sa rezolucijom od 2560×1440, SAMOLED ekran kod Galaxy S6 modela donose gustinu od 577 piksela. Galaxy S6 modele pogoni prvi 14-nanometarski procesor sa Exynos 7420 u konfiguraciji sa Cortex A57 i CorteX A53 koji su upareni sa Mali T760 GPU-om. Uparen sa 3 GB RAM-a ovaj telefon briljira. Takođe, za odzivan rad sistema, potrebno je imati i veoma brzu “storage” jedinicu. Kako bi otišao korak napred, Samsung je implementirao Universal Flash Storage 2.0 koji kombinuje SSD i eMMC tehnologiju.

Da bi pogonio sav ovaj hardver, Samsung Galaxy S6 i S6 Edge su dobili bateriju kapaciteta od 2550 mAh koja ima sistem veoma brzog punjenja. Naime, svakih 10 minuta punjenja garantuje 4h autonomije. Stvar koju treba naglasiti je da je po prvi put u top modelu baterija ugrađena i da joj se ne može direktno pristupiti.

Nudimo Vam najbolje cene za otkup mobilnih telefona!

Pozovite nas 064-5-1111-05

Ukoliko imate polovan mobilni telefon i želite da ga se otarasite ili ste dobili nov mobilni telefon koji Vam ne treba, na pravom ste mestu.

Mobilni telefon Iphone 6

Mobilni telefon Iphone 6

Apple je zadržao tendenciju lansiranja malog broja modela godišnje u poređenju sa ostalim proizvođačima a posebno Samsungom. Tako je bi

Detaljnije

Mobilni telefon Samsung S6 i S6 Edge

Mobilni telefon Samsung S6 i S6 Edge

Galaxy S6 Edge nam donosi po prvi put ekran i prednje staklo koji su zakrivljeni na oba boka. Ovaj, takozvani “Dual-Curve” dizajn dodaje

Detaljnije

Mobilni telefon HTC One 9

Mobilni telefon HTC One 9

U vreme kad su komponente svih modela skoro iste, želja svakog proizvođača je da pronađe način kako da pridobije kupce. Ono što je HTC

Detaljnije

® 2015. Sva prava zadržana.
Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja.