OTKUP SVIH MODELA MOBILNIH TELEFONA U BEOGRADU

Otkup laptopova

Bavimo se otkupom isključivo laptopova i nismo zainteresovani za desktop računare kao ni za računare koji su stariji od 3 godine.

Otkupljujemo laptopove samo u ispravnom stanju, koji su neoštećeni i kompletni. Uređaju koji su oštećeni ili neispravni ne otkupljujemo.

U obzir dolaze skoro svi noviji modeli laptop, notebook, ultrabook i netbook računari proizvođača kao što su HP, Toshiba, Asus, Lenovo, Acer, Dell, Samsung, Apple, Fujitsu, Sony, MSI, Geteway, Packard Bell...

Preporučujemo Vam da nam SMS–om pošaljete model, oznaku ili konfiguraciju a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti sa iznosom koji smo spremni da ponudimo za otkup.

Pozovite nas 064-5-1111-05

Garantujemo odlične cene, pozovite nas kako biste saznali za koliko možemo otkupiti vaš laptop.

Najpovoljnije cene otkupa

Vršimo otkup mobilnih telefona po realnim tržišnim cenama i nudimo najpovoljnije cene za otkup. U obzir dolaze skro svi modeli mobilnih telefona svih proizvođača: Samsung, Apple iPhone, HTC, Nokia, LG, Motorola, Huawei, ZTE, Alcatel, Sony, BlackBerry...

Isplata odmah

Isplatu vršimo u gotovini nakon izvršenog pregleda uređaja. Prednost imaju uređaji za koje posedujete originalno pakovanje, prateću opremu i garanciju sa fiskalnim računom ali u slučaju da nemate prateću dokumentaciju o poreklu potrebno je da ponesete ličnu kartu ili pasoš.

Dostupni smo 24 h

Otkup mobilnih telefona vršimo isključivo na teritoriji Beograda u našem servisu ili na lokaciji prema dogovoru i to 7 dana u nedelji. Pozovite nas i prodajte Vaš uređaj brzo, sigurno, jednostavno i bez čekanja.